Младите посетители на Националното изложение на животновъдството в Денвър имат

...
Младите посетители на Националното изложение на животновъдството в Денвър имат
Коментари Харесай

Млади ездачи и невръстни животновъди: Как в САЩ подготвят бъдещето на аграрния си сектор

Младите гости на Националното ревю на отглеждането на животни в Денвър имат опция да изпитат разнообразни прекарвания със земеделието и добитъка, споделя  rfa, част от Voice of America (VOA) .

Някои водят крави, които се правят оценка по вярната линия на гърба и ъгъла на ставите. Други демонстрират расови коне за оценка на салдото, мускулатурата и представянето им. Има и такива, които водят овце, които, дружно с тях, се правят оценка в състезанието за младежко ревю на пазарния живот, където би трябвало да водят и показват животните си с вярно настроени крайници и вдигнати глави.

За тези, които се интересуват от зоопарка, входът е безвъзмезден, само че родителите би трябвало да купят пелети, които животните алчен взимат от ръцете на децата.

Университетът на щата Колорадо се стреми да притегли бъдещите фермери и по-младите гости с интерактивни изложения за земеделските науки и добитъка, в това число генетика на овцете.

„ Запазваме най-хубавите семена за идната годишна продукция и по-късно ги засаждаме през идната година. След това още веднъж отбираме най-хубавото и ги засаждаме за реколтата през идната година “, разкриват пред децата тайните на земеделието опитните агрономи.

В надпреварата " Еквикрос ", което също е част от ревюто, жокеи на възраст сред 14 и 18 години се състезават в редица умения и експедитивност.
Победителите олучават над 1 200 $ стипендии, допълват от rfa, част от Voice of America (VOA) .

Още по тематиката гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР