Млади, смели и усмихнати. Такива бяха абитуриентите, които изпратиха 12

...
Млади, смели и усмихнати. Такива бяха абитуриентите, които изпратиха 12
Коментари Харесай

С рев на мотори, камион и военен джип изпратиха абитуриентите до Санкт Петербург СНИМКИ

Млади, смели и усмихнати. Такива бяха зрелостниците, които изпратиха 12 години учебен живот през днешния ден в Пловдив. Пред хотел Санкт Петербург се събраха хиляди хора, с цел да гледат зрелищното шоу, което зрелостниците си спретнаха.

Зрелостниците от три учебни заведения ще се съберат малко по-късно в хотела, с цел да отпразнуват завършването си. Това са ПГ по хранителни технологии и техника, механото и СУ Никола Вапцаров.

„ Изпращаме тези 12 години от нашия живот с малко горест, само че и доста неспокойствие. Матурите ни минаха сполучливо и в този момент сме насочили взор към бъдещето си. Притеснени сме, тъй като безгрижието си отива и в този момент ще би трябвало да влезем в живота на зрелите”, сподели пред Веселина Димитрова от ОУ " Никола Вапцаров ". Тя добави, че към този момент е избрала по какъв път ще продължи образованието си, и сигурно ще остане в България, по-специално в Пловдив.

Тазгодишните фешън трендове облякоха дамите в дълги рокли. Акцентът в тях беше тюла и пайетите. Абитуриентките на 2022 година заложиха на най-вече топли цветове за своите рокли като най-често срещаните бяха бледорозово, ярко лилаво и пепел от рози. Друго фешън решение, което се открояваше тази година, беше черният цвят.

Мъжете, от своя страна, заложиха на семплия жанр,като се довериха на типичен цветове като синьо, зелено, бордо и тъмнолилаво. При по-голямата част от младежите присъстваше и положителното остаряло сако.

На фона на семплия жанр,на който някои бяха заложили, други се появиха с много екстравагантни дрехи и транспорти. Едни от най-колоритните бяха на две дами, избрали да ги докара тир. Други две абитуриетки пристигнаха с кола, покрита напълно с розови балони. Както постоянно, огромно шоу направиха и мотористите, които подвигнаха доста звук и пилиха гуми.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР