Млади имигранти без документи, известни като Мечтатели“, някога са имали

...
Млади имигранти без документи, известни като Мечтатели“, някога са имали
Коментари Харесай

„Няма останали съюзници“: Мечтатели, получателите на DACA са изоставени на фона на изместване надясно на имиграцията

Млади имигранти без документи, известни като „ Мечтатели “, в миналото са имали политическото въздействие да принудят гласуването на законопроект, който би помогнете им да завоюват поданство. Но във към този момент несъществуващото двупартийно предложение за имиграция на Сената Dreamers бяха изцяло пренебрегнати, жертва на дясното изместване на имиграцията.

Това е правилно, макар че анкета след анкета в продължение на няколко години демонстрира поддръжка за тези имигранти, които са живели по-голямата част от живота си в Съединени американски щати, пристигнали като дребни деца с родители и семейство, които или са останали тук след приключване на визите, или са влезнали в Съединени американски щати без позволение.

Докато някои законодатели споделят, че пристиганията през последните години значат, че „ не знаем кой идва “, те още веднъж избраха да оставят в сянка стотици хиляди Мечтатели и други хора, които са живели и работили в Съединени американски щати през по-голямата част от живота си без юридически статут.

" Мечтатели " е термин, базир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР