Младежкото обединение в Българската социалистическа партия, район Студентски за трети

...
Младежкото обединение в Българската социалистическа партия, район Студентски за трети
Коментари Харесай

Георги Йорданов и младежи от район "Студентски" се включиха в "Капачки за бъдеще"

Младежкото обединяване в Българската социалистическа партия, регион " Студентски " за трети път тази година се включи в акцията " Капачки за бъдеще ". На паркинга на площад Батенберг, на мястото на някогашния пантеон се беше събрало голям брой от доброволци и хора, които предаваха събралите капачки. Кампанията е на по-малко от две години, само че съумя да събере голямо публично внимание. Очевидно в жителите има чувство за неявяване на обществените управляващи - държавни и общински - в обществената сфера.

В самодейността се включи претендентът за областен кмет Георги Йорданов. " Социалният ангажимент на младежите към обществото би трябвало да бъде възпитаван. Активността би трябвало да бъде образец за всички, тъй като сме част от едно цяло " разяснява той и добави, че не би трябвало в страна членка на Европейски Съюз лечебните заведения да имат дефицит на животоспасяваща инсталация.

Николай Бериевски - националният ръководител на Младежкото обединяване и член на регион " Студентски " сподели, че " всички дружно би трябвало да живеем в тази страна. Радвам се, че виждам толкоз доста младежи тук. Кара ме да имам вяра в бъдещето ".

В самодейността се включиха и други младежи от региона. Предадените 17 кг пластмаса ще бъдат извозени от уредниците на акцията до рециклатор и ще бъдат модифицирани. Събраните средства ще отидат за закупуването на нов ковьоз за здравно заведение, което има потребност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР