Младежкият национален отбор постигна ценна победа с 2:1 над Сърбия,

...
Младежкият национален отбор постигна ценна победа с 2:1 над Сърбия,
Коментари Харесай

Младежките национали запазиха шанс за Евро 2021

Младежкият народен тим реализира скъпа победа с 2:1 над Сърбия, която остави отбора ни в битката за класиране на европейското състезание (до 21 г.) следващата година в Словения и Унгария.

Тимът, воден от Александър Димитров, бе изрично по-добрият в мача, игран в Горни Милановац. Илиан Илиев-младши ( " Черно море " ) откри резултата в 45-ата мин., откакто открадна топката и вкара с шут в долния десен ъгъл. Нападателят на " Славия " Калоян Кръстев удвои в 64-ата мин. след центриране на Станислав Иванов ( " Левски " ). Освен това греди удариха Здравко Димитров ( " Левски " ) в 48-ата мин. от директен свободен удар и Георги Русев ( " ЦСКА 1948 " ) в края на мача.

Домакините понижиха от дузпа в 87-ата мин., маркирана от Лука Илич, който е благосъстоятелност на " Манчестър С ".

С триумфа младежите ни излязоха на трето място в класирането с 11 т. Начело е Русия (17), пред Полша (16). Директно за Евро 2021 се класира единствено първият в групата. България има по-големи шансове за второто място, даващо право на плейоф. За задачата обаче отборът ни би трябвало да завоюва семействата против Латвия (9.Х.) и Естония (17.XI), както и гостуването против Полша (13.Х), и да се надява на неточност на поляците или Русия.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР