Младежки диалог на тема Личностно развитие и лидерство“ се проведе

...
Младежки диалог на тема Личностно развитие и лидерство“ се проведе
Коментари Харесай

Младежки диалог на тема „Личностно развитие и лидерство“ се проведе в сградата на Община Ямбол

Младежки разговор на тематика „ Личностно развиване и водачество “ се организира на 4 май в постройката на Община Ямбол.

На срещата участваха заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов и ръководителят на Общински съвет – Ямбол Антон Шиков.

Събитието беше проведено взаимно от Община Ямбол и Общинския съвет по наркотични субстанции – Ямбол. То се организира в осъществяване на Общинския проект за младежта – 2022 година, разглеждащ ямболските младежи като способни, ангажирани и овластени младежи, подготвени да развиват капацитета си и да способстват за развиването на своя роден град.

Стимулирането на ангажираността, качественото присъединяване и овластяването на младежите е основна причина за успеваемостта и пълноценното осъществяване на общинската политиката за младежта.

На срещата участваха 20 младежи от разнообразни учебни заведения и юношески сдружения в град Ямбол. Те показаха своите планове, свързани с младежите в Ямбол, инфраструктурата в града и опциите за информация измежду обществото, след което разговаряха с Енчо Керязов и Антон Шиков.

Младежите получиха по-ясна визия какви задания им предстоят оттук насетне и обявиха, че ще се заемат с работата по тяхното осъществяване.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР