Младежката организация на БСП – София ще се включи в

...
Младежката организация на БСП – София ще се включи в
Коментари Харесай

Младежите от БСП–София ще се включат в кампанията „Да изчистим България заедно“

Младежката организация на Българска социалистическа партия – София ще се включи в акцията „ Да почистим България дружно “, която ще се организира в първия Световния ден на чистенето – 15 септември 2018. Това оповестиха от столичната конструкция на социалистите.

Младите социалисти ще стартират в 10 часа с почистването на ул. „ Бесарабия “, в региона сред улиците „ Лепенец “ и „ Капитан Райчо Николов “. Към тях ще се причислят народните представители от „ Българска социалистическа партия за България “ Димитър Данчев и Николай Цонков, както и членове на организация на Българска социалистическа партия в регион „ Подуяне “.

Според младежите от Българска социалистическа партия – София съпричастността към опазването на околната диря е част от отговорността на жителите към града и страната, а доброволчеството е доказателство за тази съпричастност. Според тях освен центърът на столицата би трябвало да бъде постоянно почистван, само че и крайните квартали като този, в който ще бъдат на 15 септември.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР