Младежи пребиха с метален прът служители на сметопочистваща фирма в

...
Младежи пребиха с метален прът служители на сметопочистваща фирма в
Коментари Харесай

Пияни абитуриенти пребиха жестоко служители на почистваща фирма в Благоевград след отказана снимка

Младежи пребиха с железен кол чиновници на сметопочистваща компания в Благоевград. Единият от тях е настанен в болница с комоцио, оповестява Нова телевизия.

Случката е от 24 май сутринта. Има подозрение, че нападателите са зрелостници и са излезли от заведение.

Инцидентът станал на бул. " Джеймс Баучер " в града. Малко преди да стартират работа чиновници на компанията по непорочност спрели да си купят кафе, когато станали обект на експанзия от страна на група младежи.

„ Знам историята, която нашите служащи са ми разказали. Докато двама от тях купували кафе, в сметоизвозващия автомобил при водача се качил юноша, който изискал да си направи фотография с водача. Той му споделил, че няма предпочитание да се снима ”, споделя Николай Пумпалов от сметопочистващата компания.

„ Още когато нашите чиновници са влезнали в кафето, пияните младежи са отправили към тях обиди. След като излезли на открито, закачките траяли. Те изчакали в автомобила да пристигна и третия служащ преди да стартират работа. В това време идва различен наш автомобил. По него е хвърлена стъклена бутилка “, добави той. 

„ След като чиновниците попитали за какво ги замерват с шишета, се стига до разпра. По време на багра неизвестно от кое място един от служащите е ударен с железен кол по главата и пада на земята. Той лежи в локва кръв. Шофьорът звъни на тел. 112, само че се оказва, че към този момент е подаден сигнал за сборичкване. Медиците от „ Бърза помощ “ идват скоро по-късно и са оказали помощ на ранения ”, споделя Пумпалов.

„ Гражданин се опитал да разтърве биещите се, само че някой от пияните младежи са счупили предното стъкло на автомобила му. Те са били добре облечени. Възможно е и да са били зрелостници “, прибавя той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР