Младежи от Враца се изгавриха с нищо неподозиращ свой съгражданин,

...
Младежи от Враца се изгавриха с нищо неподозиращ свой съгражданин,
Коментари Харесай

В името на лайка! Младежи се изгавриха с врачанин, похвалиха се в TikTok /видео/

Младежи от Враца се изгавриха с нищо неподозиращ собствен съгражданин, след което се похвалиха в TikTok, научи организация BulNews. 
За случая сигнализира пострадалият Цветомир Димитров. В сряда той открил, че е блокиран в жилището си. Когато се опитал да излезе от вкъщи си в жилищен блок в региона на учебно заведение „ Отец Паисий “, вратата му била залостена. 
С помощта на свои съседи, врачанинът открил, че входът на дома му е блокиран от остарял ледник. Излезлият от приложимост апарат стоял в коридора на постройката и по неустановено време същия ден мистериозно се отзовал пред вратата на жилището на младия мъж. 
Врачанинът незабавно се заел да нищи случката. Още същия ден той попаднал в платформата TikTok на клип, разкриващ самоличността на хулиганите. На фрагментите се вижда по какъв начин двама младежи местят хладилника пред вратата. Надпис върху видеото гласи „ Изобщо другари ли са ти, в случай че не ти затиснат вратата с ледник, откакто откажеш да ги пуснеш вътре? “
Куриозното е, че Цветомир въобще не познава младежите. 
Остава мистерия дали тиктокърите са имали друга цел и са объркали адреса или просто са решили да създадат всичко в името на лайка в мрежата.  
Вижте видеото .
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР