Младежи от ГЕРБ, въоръжени с блезници, дебнаха тази вечер финансовия

...
Младежи от ГЕРБ, въоръжени с блезници, дебнаха тази вечер финансовия
Коментари Харесай

Eкшън! Младежи от ГЕРБ причакаха Асен Василев, с какво са въоръжени

Младежи от ГЕРБ, " въоръжени " с блезници, дебнаха довечера финансовия министър Асен Василев край НДК.

Те желаеха да го причакат след негово телевизионно присъединяване в бТВ и да му връчат алегорично белезниците. На място дойдоха полиция и жандармерия, с цел да предотватят екшън. За случилото се описа във фейсбук Николай Алгафари, член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ.

" С група сътрудници взехме решение да изчакаме господин министъра преди присъединяване му в БТВ и да му подарим няколко чифта белезници, с които да ни арестува и хвърли за 5 година в пандиза. Нали по този начин ни се заканваше по тв приемника смелчагата! Какво се случи обаче - на влизане Василев влезе от задния вход и избегна срещата с нас.

Решихме да го изчакаме на излизане, може да е бързал за ефир. Чакахме общително и на трите изхода на бтв.През това време на всеки от трите входа пристигнаха по 2 патрулки и 1 бус на жандармерията - общо 6 автомобила, 3 буса и над 20 униформени!А ние единствено искахме да поговорим с Асен, нали с Киро обещаваха, че ще вървят пеш и ще приказват с всеки жител.Ефирният мъжага обаче избяга позорно през подземния паркинг на НДК и видяхме единствено задницата на министерския му автомобил ", написа Алгафари. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР