Младежи на по 19 години са шофьорите на луксозните автомобили

...
Младежи на по 19 години са шофьорите на луксозните автомобили
Коментари Харесай

Взимат книжките на бързите и яростни от гонката в София


Младежи на по 19 години са водачите на първокласните коли Nissan GTR и McLaren, които бяха снимани да се състезават в центъра на София преди дни, а при гонката единият удари инцидентен лидер с трета кола.

 КАТ санкции водач, пресякъл пътя на противозаконна гонка на столичен бул. (видео) Виж още

Двамата водачи, разиграли рискова сцена от кино лентата " Бързи и гневни " посред столицата, ще бъдат осъдени с най-строгата мярка, която пътният закон допуска.

КАТ ще отнеме книжките им за по 1 година и стопира от придвижване колите им за 3 месеца. Глобата, която всеки от участниците в гонката дължи, е 3000 лв., оповестиха за Dir.bg чудесно осведомени източници в столичния КАТ, които са привикали нарушителите в днешния ден.

Не е ясно от какъв брой време двамата водачи имат книжки, нито чии наследници са, с цел да ръководят коли за над 200 000 лв. на нежната си възраст и с дребния си опит зад кормилото.

Според осведомени гонката не се е случила в събота, а дни по-рано, само че през уикенда е добила известност в обществените мрежи.

Мястото на случая е наоколо до това, на което почина журналистът Милен Цветков, затрит до момента в който чака на светофар от мощния джип, ръководен от студента Кристиян Николов.

Както към този момент съобщихме, акт за 200 лв. получава и лидерът на блъснатия автомобил, който съгласно столичната " Пътна полиция " е лишил преимуществото на една от скъпите коли, взели участие в надпреварата.

Екшънът се разиграва малко преди 20 часа в събота. Двата мощни автомобила са снимани да се състезават по бул. " Черни връх ", в посока центъра. Минути по-късно гонката продължава, само че в противоположната посока. Пред колите по случайност се озовава трети автомобил. Зад кормилото е Сергей Билярски, който споделя в обществените медии случая.

" 19-годишният лидер на подобаващ с пот на челото Nissan GTR за 200 000 лева ме видя отдалеко по какъв начин върша ляв завой по бул. " Черни връх ". Беше обаче ангажиран в гонката със състезателен McLaren, не искаше да я загуби и раздаде цялата газ. В стотните преди удара видях по какъв начин колата му се усуква наляво и надясно от ускорението (това са стотици конски сили) и влиза в насрещното към мен. Спирачен път 0 ", споделя Сергей Билярски в пост в обществените мрежи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР