Младежът нарича себе си майстор на доносите в социалните мрежи.

...
Младежът нарича себе си майстор на доносите в социалните мрежи.
Коментари Харесай

18-годишният Никлас Матей е написал за година 4227 доноса срещу съграждани

Младежът назовава себе си „ занаятчия на доносите ” в обществените мрежи. Матей непрестанно обикаля града, карайки колелото си в ослепителен, отразяващ костюм, търсейки извършители на паркирането.

След като откри нарушителя, той прави фотография на смарт телефона си и изпраща до полицията. В родния си град младежът към този момент е натопил 8% от популацията.

Според обявата съвсем всички интервюирани жители са извънредно недоволни от активността на Матей, вследствие на което той непрекъснато се сблъсква с обиди и експанзия.

Матей споделя, че единствено през 2023 година е написал 4227 отчета за нелегално паркиране, а общата сума на санкциите възлиза на €140 хиляди В същото време младият мъж не се опасява от рецензии към полицията. Така да вземем за пример той се скара на патрулните служители на реда, че имат нечист номер.

Кметът на Графенхайнихен Енрико Шилинг е извънредно неудовлетворен от младежа. Според него хилядите тъжби на Матей сковават работата на полицията. Няколко поданици на града също взеха решение да атакуван Матей и подадоха контражалби...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР