Младежът е плътно до любимата изпълнителка на няколко поколения българи

...
Младежът е плътно до любимата изпълнителка на няколко поколения българи
Коментари Харесай

Сашка Васева губи зрението си, излиза на сцената с асистент

Младежът е компактно до обичаната изпълнителка на няколко генерации българи - придържа я деликатно, споделя й къде да стъпва и я ориентира в ситуацията. Асистентът съпровожда певицата и по време на участия, защото Сашка не е спряла да работи макар здравословните си проблеми.

Момчето извежда изпълнителката на сцената и й подава микрофона, а по-късно Васева извършва шлагерите си. По време на участия тя стои статична и гледа най-вече в една точка, като не се отпуска да обикаля сред масите, написа " България Днес ".

" Зрението ми се утежнява всеки идващ ден. Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване и мъчно ще има избавление за мен. Но не преставам да се държа - върша го поради децата ми. Не мога да легна и да се предам, би трябвало да съм мощна поради тях ", разяснява пред " България Днес " Дупнишката Мадона. Тя е на 100% сляпа с дясното си око, а с лявото си вижда мощно замъглено.

С помощта на младежа всекидневието е й много по-лесно и огромна част от усложненията й са отпаднали. Фолкпевицата не се тормози, че би трябвало да се демонстрира пред хората с компаньон. " За нея това не е нещо срамно. Предпочита да е с помощник, в сравнение с единствено да си стои у дома и нищо да не прави. Това ще я депресира ", разясниха нейни близки другари.

Макар да има проблеми, Сашка не е изгубила необятната си усмивка, която преди време разхубави с огромни бели изкуствени зъби. Вместо да изпада в съществени диалози за живота и здравословните си кахъри, певицата избира да се майтапи.

Васева на моменти губи вяра, че може да се излекува, като даже търси избавление в различната медицина - чудодейни извори, лековити билки и какво ли още не. Наскоро призна, че има един финален късмет в лицето на доста добър доктор и се надява той да й възвърне зрението. Ако се случи, обществено ще му каже името и ще го похвали за огромното дело.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР