Младеж от Пловдив застана пред съда след серия палежи под

...
Младеж от Пловдив застана пред съда след серия палежи под
Коментари Харесай

Младеж с разбито сърце подпалил 4 коли и фургон в Пловдив, защото момиче не му вдигало

Младеж от Пловдив застана пред съда след серия палежи под тепетата. През 2018 година той запалил фургон на компания, както и 4 автомобила.

Днес Георги се изправи пред магистратите от Окръжен съд. Той дойде самичък, без бранител, защото адвокатката му е в болница. В залата липсваха и част от потърпевшите, чиито коли са били опожарени.

Георги е родом от Пловдив , живее в квартал " Кючук Париж ", написа trafficnews.bg. Той работи при вуйчо си в автосалон в село Труд. На 23 май вечерта Жоро се прибирал от работа и незабавно по-късно отишъл на концерт на Младежкия рид. През цялото време се опитвал да се свърже с момиче, към което имал усеща. Девойката обаче не отговаряла.

Това мощно разстроило младежа. В гнева си той решил да извърши палеж, единствено и единствено да стане прочут и да притегли внимание към себе си. Първо възпламенил фургон на компания в центъра на Пловдив. Георги събрал отпадъци до гумата на транспортното средство, драснал клечката и избягал. Прибирайки се към дома си в Кючука, на бул. „ Македония ” забелязал две аудита, паркирани едно до друго. Отново събрал отпадъци до колите, запалил ги и останал да се любува на пламъците. Когато огънят обхванал двата автомобила, Георги се обадил на незабавен телефон 112. Изчакал пожарникарите и даже самичък се похвалил, че е героят подал сигнал.

След случая се отправил към магазин Билла, в региона на който живеел. На ул. „ Димитър Талев ” подпалвачат още веднъж решил да „ блесне ” и още веднъж си набелязал две коли. Схемата била същата, само че инцидентен минувач изпреварил Георги и пръв подал сигнал за случая.

Жоро останал още веднъж на мястото на случая и събудил съмнения измежду пожарникари и полиция, защото в границите на час се появил на два палежа. Пред униформените Георги самичък признал за палежи те, обяснявайки, че се усеща уединен.

Спрямо него е повдигнато обвиняване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР