Младата врачанска пианистка Елица Стефанова отново се представи блестящо на

...
Младата врачанска пианистка Елица Стефанова отново се представи блестящо на
Коментари Харесай

Талантливата врачанска пианистка Елица Стефанова с пореден успех /снимки/

Младата врачанска пианистка Елица Стефанова още веднъж се показа ослепително на следващия конкурс. Тя завоюва Първа премия, Специална премия за изявен артистизъм и Специална премия на Асоциация Schweizerisch Bulgarischer Kulturverein за посещаване на майсторски клас в Швейцария от VI Международен конкурс за камерни ансамбли и соло реализатори Боровец (24-26.06.2022 г.).
Елица Стефанова е ученичка в класа по пиано на Олга Младенова в Детската школа за изкуство към НЧ „ Развитие - 1869 “ във Враца, където стартира своите първи стъпки в музиката още от петгодишна възраст. Тя гради триумфите си освен посредством своя гений и труд, само че и на работата си с проф. Даниела Дикова и проф. Людмил Ангелов.
Изявява себе си с изключение на на състезания и на концертния подиум като солист на оркестри в страната. В рамките на няколко месеца тя взе участие в пет концерта.
През ноември 2021 година Елица Стефанова взе участие в два концерта свързани със 125 години от рождението на акад. Петко Стайнов - на 11 ноември със Симфониета Враца и 18 ноември с Плевенската филхармония.
През 2022 година тя свири през април с Камерен оркестър „ Орфей “ Перник, през месец май със Симфониета Шумен и месец юни със Симфониета Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР