Младата поп певица Дара Йотова е взрив от емоции не

...
Младата поп певица Дара Йотова е взрив от емоции не
Коментари Харесай

Дара: Избирам партньорите по душа и интуиция

Младата поп певица Дара Йотова е гърмеж от страсти освен на сцената, само че и в живота си отвън нея. "Не спирам да танцувам! Бягам, скачам... Обожавам двигателната просвета и държа да се усещам удобно в личната си кожа ", споделя чаровната брюнетка в изявлението си за Woman.bg.

- Дара, от сцената на Х Фактор до сполучливата ти кариера през днешния ден изминаха повече от три години. Чувстваш ли се съумяла? Опиши ми своята визия за триумф?

- Да си сполучлив значи да имаш една група от човечета, която ще пропътува 7-8 часа точно на Коледа, с цел да пристигна на твое присъединяване. Аз си имам такава. Успехът значи отговорност. Песните ми се пеят от толкоз доста деца. Някои се учат да пишат върху картичките, които ми подаряват, виждам го и ми е супер благо. Като актьор внимавам какъв образец им давам с музиката си, какви им ги приказвам, с цел да не израстнат с убеждението, че е обикновено да си поискаш гърди за абитуриентския бал. Успех за мен също е да се прибера в нас във Варна и майка ми да ми разреши да подготвя вечеря, друга от пържени яйца. Още си работя за триумфа, той следва. За мен постоянно е било цел да изляза на интернационална сцена, да съм по-добра, по-бърза, по-силна и мислеща.

- Наскоро издаде вторият си интернационален план BTW (Bye, Bye). Разкажи ни нещо любопитно от снимачния сет на клипа, където, раазбрахме, си съумяла да контузиш коляното си.


- Целият ден бе супер забавен за мен, защото трябваше да бъда актриса, а не просто Дара. Беше изморително, само че на финала се прибрах със смазани крайници и усмивка 100 карата. Режисьор на видеото е едно доста надарен пич, Димитрис Георгиев, който още е студент в НАТФИЗ. Целият екип бяха експерти на моята възраст и от самото начало имах чувството, че съм излязла да се развличам с другари, а не че фотографирам клип. Розовите обувки, с които ме виждате, ми описаха играта, изключително в сцените с тичане през гората. Изглеждам като някой маратонец, дето всеки миг ще припадне от безсилие, и това не беше игра – тъкмо по този начин се усещах.



Фото заем: Вирджиния рекърдс, Костадин Кръстев-Коко, Личен списък

- Пореден план с балкански хитмейкъри, следващ запис на англисйки. Значи ли това, че работиш старателно в посока интернационален пробив?


- Абсолютно. Имам шанс, че съм част от тима на „ Вирджиния рекърдс “ и дружно подвигаме левела ми като актьор, който някой ден може да накара Европа да танцува.

- С какъв различен език би желала да експериментираш в музиката, с изключение на с български и британски? Наскоро чухме Кристиан Костов на китайски – впечатляващо беше!


- Кристиан е нечовек, в най-дорбия смисъл на думата. Чувствам като по-малката му щура сестра, нищо, че на процедура съм по-голяма от него. Така е още от X Factor, когато си станахме близки. Аз си падам по по-прости задания и мога да ви попея на италиански или испански.

- Споменавайки Кристиан и капацитета ти да се развиваш отвън граниицте на България, по какъв начин гледаш на „ Евровизия “ като ракета-носител за известността ти на открито? Виждаш ли се в този конкурс?


- Виждам се. Надявам се и те да ме видят. Успехът на Кристиан с Beautiful Mess потвърди, че във „ Вирджиния рекърдс “ знаем по какъв начин да привличаме точните сътрудници, когато става въпрос за основаването на световен шлагер.



- Коя е най-личната ти песенв творчеството досега? Може би "Недей "?


- Макар и да не е по моя история, "Недей " си има особено местенце в сърцето ми. Всеки път при осъществяването ѝ чувствам удивление от свършената работа.

- В израстването ти като реализатор, кои са твоите образци от родната сцена?


- Мария Илиева, Павел и Венци Венц. Любо Киров.

- Покрай всичко, което ти се случва, порасна ли момичето Дара? Кои свои привички промени, с какви илюзии се раздели?

- Сбогувах се с илюзията за края на приказката “и заживели щастливо”. Ще отговоря метафорично - "Дисни “ си отиде от моя тв приемник. Сега е ред на „ Нетфликс “.

- Детството ти е минало в игри с момчета, даже си играла с тях футбол. Нима си пропуснала игрите с кукли и фантазията да станеш манекенка?

- Да, по този начин беше! Куклите в никакъв случай не са ми правили усещане. Бях по запалена към спорта, той ме научи на хъс и да бъда екипен състезател, когато се постанова.

- Занимавала си се с художествена гимнастика. Труден ли беше изборът сред Спортното и Музикалното учебно заведение?


- Беше ми фантазия да стана гимнасгтичка. Интересното е, че упражнявах тъкмо един ден, за който умолявах мама да ме пусне в продължение на две седмици. И откакто ми споделиха "Избирай: Музикално или Спортно учебно заведение! ", отговърт ми към този момент ви е явен. Музиката е душата ми, а придвижването - сърцето ми.

- Днес остава ли ти време да спортуваш и какво?


- Приятелите ми постоянно се чудят по какъв начин обувките ми са толкоз мръсни. Е, аз не спирам да танцувам! Бягам, скачам, та който и да е на мое място, ще е същата картинка в краката. Обожавам двигателната просвета и държа да се усещам удобно в личната си кожа.




С Папи Ханс, който изигра облика на Дара в "Като две капки вода ".

- Преди време имаше връзка с Константин Трендафилов, който преди да сътвори облика на Папи Ханс бе по-популярен като публицист и рекламист. Интелектуалците ли те притеглят и изобщо какъв е твоя вид?

- Нямам вид. Избирам сътрудниците си по душа и вътрешен глас.

- За връзката ти с Папи Ханс се приказва, че е била единствено пиар. Как би коментирала тези изказвания?


- Е не знаете ли, че си беше чист пиар (смее се)!

- Какво мислиш за певческите му изяви, ще се оправи ли с "Капките "? Би ли го определила като извънредно упорит човек?

- Той е най-големият облик, който познавам. Постига всичко с лека ръка и имам вяра, че нищо няма да му се опре.

- Какви са твоите чисто женски изкушения (козметика, храна, шопинг и т.н.)?


- Храната е моята уязвимост. Обожавам тестени неща, само че съм ги изключила от менюто си. Все отново би трябвало да подкрепям добра форма за сцената.

- С кое типично женско качество си скарана?


- С ревността.

- До каква степен се показва суетата ти?

- По скалата от 1 до към 4.

- Има ли известна жена, на която да се възхищаваш като персона, коя е тя, и за какво?


- За мен е задоволително известна, назовава се МАМА. Тя е индивидът, който всеки ден ми демонстрира, че всичко е допустимо. Обожавам я!

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР