Младата певица и актриса е преминала през много изпитания за

...
Младата певица и актриса е преминала през много изпитания за
Коментари Харесай

Селена Гомес: Трябваше да се науча как да бъда себе си

Младата певица и актриса е минала през доста тествания за нежната си възраст от 28 години – от разрушено сърце през биполярно разстройство до лупус и трансплантация на бъбрек. Въпреки това тя не стопира да твори и да работи върху нови планове. След като от ден на ден звезди започнаха да приказват намерено за психологичното си здраве, Селена Гомес също реши да сложи този проблем в общественото пространство. Тя е лицето от новата корица на списание в ELLE, където споделя искрено за натиска на обществото и за това по какъв начин обществените мрежи могат да бъдат платформа за положителни дела, само че могат да бъдат и извънредно разрушителни за личностното ни развиване.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ELLE Magazine (@elleusa)

Точно по тази причина Селена се отдръпва от Инстаграм преди няколко години, като оставя ръководството на профила й в ръцете на нейния помощник. „ В предишното си прекарвах часове в оглеждането на живота на другите хора. Търсех се във фийда им и в един миг осъзнах, че даже не познавам този човек “, споделя тя. „ Изведнъж трябваше да се науча по какъв начин да бъда себе си. “ И с цел да го направи, изтрива приложението от телефона си. Сега приятелите й не разчитат на това дали тя е видяла какво са разгласили, а непосредствено й се обаждат, с цел да й споделят какво им се е случило.

Това не значи, че не си разрешава да демонстрира уязвимост. Не, в противен случай, разрешава си, тъй като знае къде са мощните й страни. Преодолявайки зависимостта от милионите лайкове и непрекъснатото утвърждение на другите, Селена Гомес се стреми да резервира достоверността си, да бъде себе си, с цел да може да бъде по-добър актьор. Затова и взема решение да започва лично готварско шоу Selena + Chef. Въпреки че знае, че не е толкоз добра в готвенето, колкото с музиката си, тя го прави за себе си. Но и за другите – с цел да ги въодушеви да поемат опасности и да покаже, че от време на време няма нищо неприятно в това да грешиш.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ELLE Magazine (@elleusa)

Освен това създава Rare Beauty, сбирка от грим, която цели да наложи концепцията за естествената хубост и да отхвърли нереалистичните стандарти за съвършенство. „ Прекарах години от живота си, пробвайки се да наподобявам на други хора. Нищо от това не беше добре за мен “, откровена е Селена.

С Rare Beauty тя желае да даде опция на дамите да носят грим, тъй като те желаят, а не тъй като би трябвало. И като всички нейни инициативи, марката има благотворителна страна - Фонд, чиято цел е да събере 100 милиона $ през идващите 10 години за възстановяване на достъпа до услуги за психологично здраве. „ Бих желала да израсна в общество, способно да приказва за това по -открито. Ето за какво стартирахме акцията Mental Health 101, която изяснява какво съставлява психологичното здраве в учебните заведения и го третира като всяка друга дисциплинираност в учебната стратегия. Важно е младежите в усложнение да не се усещат изолирани. Даването им на достъп до повече информация и средствата да се грижат за себе си ще има решаващо влияние върху живота им “, споделя певицата пред Marie Claire.

„ Всичко, с което се занимавам, има благотворителен аспект. Ако нещо положително не произлиза от това, което върша, няма да го направя. Нямам потребност от пари “, споделя още тя. " Имам потребност от хора, които желаят да се борят дружно с мен. " Когато я питат какво е нейното персонално мото, Гомес изрично декларира:

„ Не забравяйте, че сте хора и затова сте несъвършени! “
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

 
Деми Ловато: Загубих девствеността си при обезчестяване

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР