Младата българска плувкиня Тея Николова призна в интервю пред БНТ,

...
Младата българска плувкиня Тея Николова призна в интервю пред БНТ,
Коментари Харесай

Тея Николова пред БНТ: Очаквах повече като за първи старт

Младата българска плувкиня Тея Николова призна в изявление пред Българска национална телевизия, че е очаквала повече от себе си при дебюта си при дамите, който пристигна на европейското състезание в дребен басейн в Отопени, Румъния.

18-годишната ни състезателка се включи в дисциплината 100 метра бруст, в която преди дни стана държавна шампионка, само че в последна сметка остана 29-а във финалното нареждане с време 1:08.45 минути.

" Честно казано чаках повече като за първи старт, само че и терзанието си оказа въздействие. Вярвам, че мога да направя повече на идващите стартове и ще се постарая за идната ми дисциплинираност, която е чак в събота ", показа Николова пред Българска национална телевизия.

" Със сигурност темпото на останалите се повиши, до момента в който моето спадна. Предполагам, че и фактът, че предходната седмица имах републиканско също оказа въздействие. Ще работя върху скоростта през идващите няколко дни и ще мисля за 50-те метра ", сподели още младата ни плувкиня.

Другата ни представителка на 100 метра бруст Диана Петкова се подреди 7-а в предварителните серии и по този начин тази вечер ще плува в полуфиналите на дисциплината.

Финалната сесия е с начален час 18:00 българско време и ще може да я наблюдавате НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР