Младата актриса Радина Боршош много трудно превъзмогнала смъртта на Стефан

...
Младата актриса Радина Боршош много трудно превъзмогнала смъртта на Стефан
Коментари Харесай

Радина Боршош отрязала Ники Кънчев заради смъртта на Ламбо

Младата актриса Радина Боршош доста мъчно превъзмогнала гибелта на Стефан Данаилов. В деня, когато той умрял, имала спогодба за изявление с Ники Кънчев. Когато научила, че Мастера е умрял, тя се обадила на Кънчев и му споделила, че няма да може да приказват.

В НАТФИЗ Боршош влиза първа след изпитите и се пада точно в последния клас на Стефан Данаилов. Той умира преди възпитаниците му да съумеят да завършат.

Всичко това разкри актрисата в предаването " Животът по автентичен случай " на БТВ.

Радина Боршош се омъжи предишния юни за фотографа Владимир Томашевич, само че двамата били доста заети и още не успявали да отидат на меден месец. Двамата са дружно от към този момент 6 години. Когато решили да си оженят, запазили дата за сватбата към 12 месеца по-рано.

" Тогава имах тежък снимачен интервал. Излязох от фотоси, ожених се и се върнах на фотоси ", споделя за най-важния ден в живота си Радина Боршош. Актрисата желае бебе, само че времето към момента не било пристигнало.

Освен с мъжа си и на работа, Радина прекарва доста време с френския си булдог Тирион. Кръстили го на Тирион Ланистър, тъй като с мъжа си били страшни почитатели на сериала " Игра на тронове ". Ако кучето било женско щяло да се на Аря Старк. Булдогът доста обичал стопаните и по през целия ден ги чакал, с цел да ядат дружно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР