Младата актриса и певица, която е само на 22 години,

...
Младата актриса и певица, която е само на 22 години,
Коментари Харесай

Новото it момиче Зендая, което покори Париж

Младата актриса и певица, която е единствено на 22 години, покори и модерно сцената. Едното от нещата, с които ще бъде запомнена последната фешън седмица в Париж, сигурно е дебютът на и нейната колаборация с Tommy Hilfiger. След като няколко сезона американският дизайнер пусна поредност от капсулни сбирки взаимно с топмодела Джиджи Хадид, той сподели, че има нова фаворитка и това е звездата на Disney.
               
on Mar 4, 2019 at 12:34pm PST

Още с оповестяването на новината преди няколко месеца стилният свят чакаше с неспокойствие какво ще се получи от това ново съдействие и то съумя да изненада мнозина. Модното шоу, което показаха в Париж Томи и Зендая, беше под въздействие на диско стила и 70-те години, а колекцията – представена напълно от афроамерикански модели. Самата музикална легенда и диско дива  се качи на сцената, а с неприкрит интерес от първия ред протичащото се следяха Джиджи Хадид, Тайра Банкс и доста други. На финала на шоуто се появиха и Пат Клйивланд – първият в света тъмнокож супермодел, Бевърли Джонсън –първата афроамериканка модел, която е била на корицата на американския Vogue, както и супермоделът и актриса Бевърли Пийл, която е била на корицата на повече от 250 фешън списания.
               
on Mar 3, 2019 at 7:09am PST

За новото it момиче Зендая обаче това не беше единствения момент на популярност. С всяка своя поява по време на стилната седмица тя приковаваше вниманието на street style фотографите и сподели безукорен жанр, който няма нищо общо с предходния имидж на тийн идола. Сякаш дребното момиче внезапно порасна и е на път да се трансформира в същинска.
               
on Feb 26, 2019 at 11:44am PST

 
               
on Feb 27, 2019 at 7:14am PST

 
               
on Feb 28, 2019 at 9:38am PST

 
               
on Mar 1, 2019 at 10:40am PST

В галерията ни ще видите още от стила на Зендая, както и част от моделите в ревюто TommyxZendaya.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР