Млада жена от Австралия притежава необикновена и зловеща дарба. 24-годишната

...
Млада жена от Австралия притежава необикновена и зловеща дарба. 24-годишната
Коментари Харесай

Тръпки ще ви побият от зловещата дарба на тази жена

Млада жена от Австралия има невероятна и злокобна заложба. 24-годишната Ари Кала може да предусети гибелта на човек по неговия мирис. За злощастие обаче, австралийката не може да попречи на събитията, а единствено да приготви хората за тях.

Ари разкрила способността си, когато била едвам на дванадесет години. Един ден тя и околните ѝ били на посетители на неин чичо. Още щом влезнала в дома му, тя усетила необикновен мирис.

Приближавайки се до него, уханието станало още по-натрапчиво. Попитала околните си дали и те усещат миризмата, само че те дали отговор негативно. Скоро родственикът на момичето, който бил доста болен, умрял.

Когато това се случило за пръв път, Ари не му отдала огромно значение. През годините обаче случката траяла да се повтаря. Усетела ли австралийката някаква странна миризма към някого, скоро той издъхвал.

Тогава тя си дала сметка, че има дарбата да предусеща по какъв начин животът на хората угасва, а миризмата, която долавя, е тази на гибелта.

За дарбата си Ари не обича да приказва. Когато усети, че човек е на път да си отиде от този свят, тя избира да не го шокира с новината. По-скоро се пробва да го приготви по внимателен метод за този миг и поучава околните му да са повече време с него.

Способността ѝ е съумяла да промени освен живота на фамилията ѝ, само че и на нея самата. Преди да осъзнае дарбата си, тя била секретарка.

Неотдавна обаче напуснала работата си. Сега развива своите качества и оказва помощ на хората. Младата жена счита, че поначало всеки от нас има невероятни сили, само че те би трябвало да се развиват.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР