Млада жена е заловена да кара автомобила си след употреба

...
Млада жена е заловена да кара автомобила си след употреба
Коментари Харесай

Млада дама зад волана хваната в много деликатна ситуация от полицаи: Не съм дрогирана, правих френска на гаджето!

Млада жена е хваната да кара автомобила си след приложимост на опиати в центъра на Бургас. Тя привлякла вниманието на униформените, тъй като карала много несъответстващо. При инспекцията за алкохол дрегерът отчел негативен резултат. Тогава патрулът от Първо РУП я подложил на полеви тест за опиати, който се оказал позитивен.

В ръководството дамата обяснила, че не е взимала опиати. Твърдяла, че се връща от вкъщи на приятеля си, на който правила френска обич. И по тази причина полевият тест по слюнка дал подобен резултат. Тя обаче отказала да й бъдат направени кръвни проучвания и настояла да се прибира.

Когато водачът не признае, че е дрогиран, той се води в болница, където се взимат две проби кръв с размер не по-малко от 7 мл и една проба урина с размер не по-малко от 20 мл. Надрусаните водачи у нас стават повече от пияните, като по този начин заплашват и своя живот, и този на останалите участници в придвижването. Законът планува лишаване на книжката, дерегистрация на автомобила, до 3 година затвор и санкция до 1500 лева за шофиране след приложимост на опиати.

За страдание съвсем всички водачи се измъкват единствено с административни санкции или с леки условни присъди, само че не и с престой в килия. За последната година това е четвърти регистриран в районните ръководства на ОДМВР-Бургас случай с жена, която е седнала зад кормилото надрусана и твърдяща, че малко преди до това е правила френска на обичания си мъж, написа " Флагман ". А за наличието на погълнатата семенна течност тя не носи отговорност.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР