Млада дама се озова в полицията, след опит да рекетира

...
Млада дама се озова в полицията, след опит да рекетира
Коментари Харесай

Сапунка в Катуница: Бивша любовница си направи порно профил във Фейсбук, за да си отмъсти на гадже

Млада дама се озова в полицията, след опит да рекетира бившето си гадже. Драмата се разиграла преди броени дни в пловдивското село Катуница, където живеят и жертвата, и младата рекетьорка.

24- годишният мъж подал тъжба в полицията, че незнайно лице го тормози през подправен профил във Facebook с името на именитата хардкор порно звезда Мия Халифа. Тя му желала 1500 лв., като в противоположен случай щяла да разкрие неприятни детайлности от живота му.



След малко следствие служителите на реда разкрили, че зад профила на сексбомбата се крие някогашната другарка на мъжа. Двамата имали връзка преди година, само че поради побои и тормоз, тя го напуснала. Междувременно обаче научила, че някогашната й половинка има полова връзка с 14 - годишна госпожица от селото и употребила информацията, с цел да го изнудва. През " порно " профила тя го заплашила, че ще заяви за връзката му на бащата на малолетното момиче, който бил прочут с буйния си манталитет.

Младата жена е признала виновността си, само че декларирала, че не е считала да взема пари от мъжа, а единствено да го тормози, с цел да му отмъсти за претърпяното.



Изнудваният пък е остарял познайник на полицията, предходната година той е задържан за обир на стара жена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР