Млад водач е задържан заради възпрепятстване на полицейски служители да

...
Млад водач е задържан заради възпрепятстване на полицейски служители да
Коментари Харесай

Полицаи преследваха моторист без регистрационни табели в Пазарджишко

Млад лидер е арестуван поради възпрепятстване на полицейски чиновници да изпълнят служебните си отговорности и поради ръководство на мотоциклет без регистрационна табела. Случката се разиграла към 01.50ч. във вторник на улица в лесичовското село Динката.

Автопатрул на бранш „ Пътна полиция “ засякъл на една от улиците в селото мотоциклетист със „ Сузуки “ без регистрационна табела. Водачът на извършил разпорежданията на униформените да остане на място и да даде документите си за инспекция. Той се качил на мотора и потеглил с цялостна газ към вътрешността на селото. При тръгването даже ожулил леко служебния автомобил на пътните служители на реда. Органите на реда го последвали, само че не след дълго той изоставил мотора и избягал.

Съвместно със чиновници от РУ-Пазарджик и сектора в Лесичово са подхванати издирвателни дейности, вследствие на което самоличността на беглеца била открита. Оказало се, че той е 22-годишен гражданин на село Динката. Задържан е за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик, а по отношение на него са формирани две досъдебни производства.

Мотоциклетът е конфискуван от полицейските органи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР