Млад шофьор, който премина през стена и се разби пред

...
Млад шофьор, който премина през стена и се разби пред
Коментари Харесай

Седем думи, каза млад шофьор след високоскоростно преследване, когато го видя да разбива кола в къщата

Млад водач, който мина през стена и се разруши пред дом след високоскоростно полицейско гонене, възкликна „ Опитвах се да си взема живота дружно ", до момента в който излизаше от разрушеното си транспортно средство, съдът изслуша през днешния ден.

Спенсър Чалкрофт беше видян да бърза през град през нощта, само че когато служителите на реда му алармираха да спре, младият мъж форсира в опит да стигне надалеч. 20-годишният юноша ги поведе в гонене с висока скорост, достигайки скорост от 70 благи в час в зони от 30 благи в час, до момента в който не загуби надзор над колата си на Т-образно кръстовище и се заби право в стената на жилищен парцел.

Четейки Кралския съд разбра, че младият мъж е споделил на служителите на реда „ Бил съм глупак, пробвах се да оправя живота си и по-късно върша нещо като това “, до момента в който той излизаше от разрушената си кола на сцената на злополуката. Съдия Рейчъл Дрейк, произнасяйки присъдата, сподели на подсъдимия: „ Състоянието на вашето шофиране оня ден беше извънредно позорно. Късмет е, а не положително ръководство, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР