Млад музикант от ботевградското село Литаково ще бъде опериран след

...
Млад музикант от ботевградското село Литаково ще бъде опериран след
Коментари Харесай

Зверски побой над млад музикант с метална тръба в Литаково

Млад музикант от ботевградското село Литаково ще бъде опериран след жесток побой. Пред камерата на Нова телевизия Костадин Пенчев, който е бил атакуван от трима братя без ясна причина, показа, че има шевове на устните, разцепена му е челюстта и му е пукнат черепа.

“Приятелката ми искаше да спрем до магазина, с цел да си купи нещо за ястие. Форсирах мотора и угасих колата. Направиха ми забележка и се извиних. Веско обаче пристигна и ме напсува. Питах го за какво и какво съм му направил. Разтърваха ни. Отидох да оставя приятелката на моята другарка. Спряхме пред тях за две минути и тогава тези хора ме нападнаха “, споделя пребитият музикант.

„ Извадиха ме от колата. Помня единствено един мощен удар в главата, припаднах и нищо повече не помня “, споделя той.

Нападателите са арестувани за 24 часа. Не са престъпно проявени.

Хората от селото, които се събраха в центъра на селото, с цел да стачкуват, споделиха пред камерата на Нова, че тримата нападатели не са регистрирани за закононарушения, само че карат без книжки.

„ Това, което се случва, се дължи на тази безотговорност. Нападателите са трима братя. Те са на възраст сред 18 и 20 години. Работят по строителството. Момчето, което нанесло удара с металната тръба, е висок към 2 метра, а Костадин е към 1,65 м. Това е опит за ликвидиране “, сподели един от мъжете, застанали пред камерата.

Ръководителят на духовия оркестър Дейвид Христов пък сподели, че пребитият му сътрудник е виновен и почтен човек. Не е конфликтен, добави той.

Хората от селото споделиха, че престъпността в региона е огромна и припомниха, че млада дама е била изнасилена, убита, а тялото й разчленено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР