Млад мъж от видинското село Дреновец помага на ученици в

...
Млад мъж от видинското село Дреновец помага на ученици в
Коментари Харесай

Добро сърце! Младеж от Видинско помага на ученици в неравностойно финансово положение /снимки/

Млад мъж от видинското село Дреновец оказва помощ на възпитаници в неравностойно финансово състояние, научи организация BulNews.
18-годишният Миладин Боянов е провел акция, с която е съдействал на над 20 деца да стартират новата образователна година.
Идеята за самодейността се е родила при започване на септември. Тя е подкрепена от съдружие "Възможности без граници ", което е и главен спонсор на акцията. Нейната цел е децата от фамилии с ниски приходи да получат образователни материали и пособия. В рамките на 2 седмици самодейността е съумяла да събере средства за закупуването им.
В прелиминарен лист са били записани 16 деца от Дреновец, само че акцията е съумяла да помогне на 21. В понеделник те са получили помагалата и образователните принадлежности.
„ Много се веселя, че успяхме да помогнем на децата. Радвам се че съм от Северозапада и върша такива неща за локалните дечица “, сподели Миладин.
Младият мъж желае това да стане процедура и приканва всички хора, които имат опция да се включат в нея, с цел да може помощта да стигне до повече нуждаещи се възпитаници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР