Млад мъж от Боляровското село Стефан Караджово влезе по халат

...
Млад мъж от Боляровското село Стефан Караджово влезе по халат
Коментари Харесай

Мъж нахлу във ВиК по халат и с шампоан, иска да се изкъпе след 6 дни без вода

Млад мъж от Боляровското село Стефан Караджово влезе по халат в локалното ВиК, с цел да се изкъпе, тъй като в селото му от шест дни няма вода.

" Протестираме, тъй като от 6 денонощия нямаме вода. Преди малко ни уведомиха, че водоподаването ще бъде възобновено. Дойдох при другар да се изкъпя, тъй като от 6 дни към този момент не съм се къпал. Трагедия - някакви изгорели помпи с оправдания от лятото, непрекъснати проблеми с вдоподаването в селото имаме.
Българска национална телевизия: Успяхте ли да се изкъпете във ВиК?
- Ами, нямат баня да ме обслужат хората, малко са неподготвени. Има подписка в селото, с цел да се оправят тези неща, би трябвало да се възвърне водоподаването в селото, тъй като не се устоя. Проблемът е от доста време, непрекъснат е, няма решение ", сподели пред Българска национална телевизия Стоян Илиев, клиентът нахлул във ВиК по халат.

Без вода са огромна част от живеещите в Стефан Караджово. В селото се подменя водопровода и постоянно хората остават без вода. Изгоряла е и помпата. Тя е към този момент сменена.

От локалното ВиК увериха, че до на следващия ден сутринта водата ще потече в чешмите. Хората обаче желаят коренно решение на казуса с безводието и са почнали подписка за промяна на шефа на ВиК Болярово.

" От известно време се подменя водопровода в огромна част от селото. Разбирате, получават се аномалии - от позиция на това, че водата стопира, пуща се и от всички тези интервенции помпата, която зарежда селото, не устоя. Държа да отбележа, че от страна на Вик-то имаме поръчана помпа, която ще пристигна на 20 септември. Направихме всичко допустимо да възстановим помпата на 30 години, с цел да може до 20 декември да има по-малко аномалии. До на следващия ден ще бъде подадена вода в селото ", сподели Атанас Дженков, Вик Болярово.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР