Млад мъж, който вече беше съден за оскверняване на звездата

...
Млад мъж, който вече беше съден за оскверняване на звездата
Коментари Харесай

Млад мъж отива на съд за кражбата на статуя на Мерилин Монро 

Млад мъж, който към този момент беше съден за опозоряване на звездата на Доналд Тръмп на Алеята на славата , отива на съд за кражба на скулптура на Мерилин Монро , която украсяваше туристическа атракция в Холивуд, предава Агенция Франс Прес.



Остин Клей
, който е на 25 години, може да попадне зад решетките за период до три години, в случай че бъде приет за отговорен за кражба и вандализъм. Нарушителят е бил разпознат чрез камери за наблюдаване.
 
Man charged with steal gilded statue of Marilyn Monroe from atop Hollywood artwork was convicted last year of smashing ’s Walk of Fame star with a pickax
— KTLA (@KTLA)

Клей беше пуснат под гаранция откакто бе наказан за оскверняването на звездата на Доналд Тръмп с кирка през 2018 година При обиск в дома му проверяващите открили, че Клей е причастен към кражбата на статуята на Мерилин Монро в прословутата поза с развята бяла рокля.
 
The man arrested in connection with the recent theft of a Marilyn Monroe statue is no stranger to Hollywood crimes
— Variety (@Variety)



Свидетел бе видял по-рано този месец мъж да се качва върху инсталацията " Дамите на Холивуд " при започване на Алеята на славата и да отрязва с трион статуята. Изображението на Мерилин Монро от сцената над отдушника на метрото от кино лентата " Проклетите седем години " беше на върха й.

Статуята по този начин и не беше открита в дома на Клей и полицията се притеснява, че тя е била развалена по време на кражбата и се е разпаднала на части.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР