Млад мъж беше застрелян в Лесново с един куршум в

...
Млад мъж беше застрелян в Лесново с един куршум в
Коментари Харесай

Спор за велосипед доведе до жестоко убийство в с. Лесново

Млад мъж беше убит в Лесново с един патрон в тялото. Убийството е станало на основната улица на селото, което се намира в Община Елин Пелин. Сигналът е получен към 19:20 часа нощес, заяви Нова телевизия.

Жертвата е на 24 години, а причинителят е 60-годишен мъж. От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че повода за стрелбата е спор за велосипед.

БНР съобщи тази заран, че полицията е задържа килъра. Информацията е пристигнала от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов. При акцията няма потърпевши чиновници.

Рано тази заран служителите на реда, които са били наоколо до къщата на причинителя на убийството в село Лесново и чиновници на Специализирания отряд за битка с тероризма са съумели да арестуват мъжа. 60-годишният причинител от нощес беше в дома си.

Арестуваният не е престъпно проявен. В Министерство на вътрешните работи няма и данни той да е имал регистриран на свое име оръжие. Най-вероятно е стрелял с преправен газов револвер, обясниха пред БНР криминалисти. Съседи на задържания мъж обясниха, че той се е държал нападателно и преди време. От Министерство на вътрешните работи отхвърлиха информацията причинителя да е психологично болен. Преди време той е гонел и чиновници на ЧЕЗ, пристигнали на инспекция. Работата по случая продължава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР