Млад гръцки гражданин е издъхнал късно снощи при трагичен пътен

...
Млад гръцки гражданин е издъхнал късно снощи при трагичен пътен
Коментари Харесай

Моторист загина след катастрофа с български автомобил край “Маказа“

Млад гръцки жител е умрял късно нощес при драматичен пътен случай на пътя Нимфея-Маказа, оповестяват гръцки медии. По предварителна информация починалият е карал мотор, като е бил блъснат от автомобил с български номера.
Прочетете още
Резултатът от конфликта е смъртоносна контузия на моториста и пострадване на пасажерите от автомобила. Всички те са откарани в незабавното поделение на болничното заведение в Комотини, където е установена гибелта на 22-годишния гръцки жител.

Според формалната информация на гръцката полиция случаят е станал в неделя вечер в 21.00 ч., наоколо до гръцко-българската граница - на пътя Егнатия с 5-ти км на провинциалния път Комотини – Калча. Лекият автомобил е ръководен от 32-годишен чужденец, който се е блъснал челно в двуколесен мотоциклет, ръководен от 22-годишен локален жител, при което е потърпевш водача на мотора. Наранявания са получили и пътуващите в лекия автомобил, които са откарани в болничното заведение в Комотини. Пътният отдел в Комотини прави авансово следствие за аргументите и събитията на случая.

Снимка: Xronos.gr
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР