Митьо Пищова отново е във вихъра си и гръмна с

...
Митьо Пищова отново е във вихъра си и гръмна с
Коментари Харесай

Митьо Пищова Се Излекува И Отново Се Раздава

Митьо Пищова още веднъж е във вихъра си и „ гръмна ” с следващия конкурс за манекенки. Ексцентричният търновец се е заел с организацията на още една конкуренция за хубост. Застаряващият плейбой не стопира да се хвали, че има упоритости да забие колкото се може повече представителки на нежния пол.

И следващият му конкурс за хубост още веднъж има за цел да притегли млади хубавици към спалнята му, написа в. „ Уикенд ”.

Преди две лета Митьо получи сърдечната рецесия с заплаха за живота, като това краткотрайно стопира уговорките му по „ тънката част ”.

Боляринът към този момент е със закрепено здраве и е подготвен за нови провокации. Димитър Маринов даже си връща осанката, както и мощните габарити. Покрай болежките бохемът бе свалил близо 90 кила, само че след щастливата развръзка, Пищова интензивно се пробва да си върне предходното тегло. Сега фенът на манекенки стяга конкуренция в родното Велико Търново, като се надява и да улови нови моделки на въдицата си. Чешитът издаде, че продължава все по този начин прилежно да отбелязва бройките си, които към този момент били 3800.

Пищова се е лимитирал да къпе „ единствено ” по две девойки дневно, като по изключение подвига броя до най-вече три. Лекарите са му забранили повече, а и през август ще чукне 64. Самозваният Казанова до наскоро се бе отчаял от живота, само че в този момент още веднъж е в стихията си. Само преди година той си купи гробно място във ВИП алеята на търновските гробища в обезсърчение от здравословните неволи. Митьо обаче не крие, че още му се живее и че още има сили да люби момите наред.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР