Митьо Очите отбеляза подобаващо 18-ия рожден ден на сина си

...
Митьо Очите отбеляза подобаващо 18-ия рожден ден на сина си
Коментари Харесай

Митьо Очите отпразнува със заря и стриптийзьорки 18-ия рожден ден на сина си

Митьо Очите означи уместно 18-ия рожден ден на сина си Митко, вдигайки обилен ваучър със заря, еротични танцьорки и оркестър през отминалия уикенд. Бляскавото празненство в чест на пълнолетният към този момент Димитър – младши е стартирало предходната събота в имението на наркобоса в богаташкото село Кошарица край Несебър, а след това е траяло с демонстративна обиколка из нощните клубове в Слънчев бряг – територия, в която Желязков към момента е признаван за „ капо ди тути капи “.
Според груби кръчмарски сметки празненството за 18-ия рожден ден на дребния Митьо Очите (синът е наследил освен името, само че и прякора на татко си), е коствало най-малко 20 000 лв. на Несебърския Ал Капоне, без да се брои идния подарък, който Желязков ще направи на отрочето си – джип „ Мерцедес “ G класа, поръчан от Германия, само че към момента недоставен. За мутренското возило, което синът му ще кара, Митьо Очите е броил 250 000 лв., шушука се в Несебър.

Свидетели на купона за рождения ден на наследника на Димитър Желязков описват, че в събота след среднощ Митьо Очите, придружаван от солидна защита и от десетки празнуващи младежи от другарската компания на сина му, е посетил няколко нощни заведения в Слънчев бряг, само че без да основава никакви проблеми. Пременен в

бял ленен костюм и в тигрови чепици

и захапал голяма кубинска пура, Желязков обилно дарувал с бакшиши обслужващите го сервитьори, а в едно от заведенията, които компанията му посетила, даже платил сметката на туристи от прилежащите маси, които се стреснали от наличието му и понечили да си тръгнат.

„ Митьо беше в чудесно въодушевление, изкара до сутринта с тийнейджърската компания на сина си, която разведе из всички настоящи нощни питейни заведения и нощни заведения в Слънчев бряг “, описват очевидци на празненството. Любопитен подробност от празненството е, че във всеки бар, където Очите и компанията му са се появили, минути по-късно е дошла полицейска патрулка, която е стояла на метри от заведението.

В Несебър регистрират, че Митьо Очите за първи път прави тур из нощните заведения, откогато през лятото на 2018 година беше задържан в 5-звезден хотел в Истанбул с любовницата си и екстрадиран в България, с цел да бъде съден като необут на проведена незаконна група, вилняла по Южното Черноморие. В тъмницата Желязков изкара рекордно дълго време без присъда – над 3 година, преди предишното лято да бъде пуснат под домакински арест и

маркиран с електронна гривна на крайници.

Само преди месец съда в Бургас, където беше разпределено делото против него след закриването на Специализирания съд, предстоящо промени мярката на Желязков на „ парична гаранция “ и Очите към този момент може умерено да се придвижва из страната.

Близки до Несебърския Ал Капоне описват, че 18-годишният му наследник, който носи неговото име Димитър, е наследил освен визията, само че и лидерския манталитет на баща си. Димитър – младши си имал лична тайфа, формирана от младежи от Несебър, Поморие, Свети Влас и Бургас, които го приемали като собствен „ патрон “.

Желязков се снабди с първа мъжка рожба през 2005 година, откакто тогавашната му домашна прислужница Ангигона Янус се омъжи за него след припламнала обич сред двамата. Първата брачна половинка на Очите, от която са дъщерите му Станислава и Ивелина – Тянка, почина дружно с брат си и един охранител през 2001 година при бомбен атентат, предопределен да ликвидира Желязков. Митьо Очите има и 5-годишно внуче, с което щерка му Станислава го подари през 2018 година, до момента в който Несебърския Ал Капоне търкаше нара на ареста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР