Митьо Очите. 24 Часа: Зърнен бос прал парите на Очите

...
Митьо Очите. 24 Часа: Зърнен бос прал парите на Очите
Коментари Харесай

Зърнен бос прал парите на Очите от рекет и дрога; Премахнаха втория палатков лагер пред парламента

Митьо Очите.

" 24 Часа ":

Зърнен необут прал парите на Очите от рекет и дрога

Зърненият необут и зам.-председател на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев евентуално е прал през компаниите си мръсни пари от бандата за рекет, дрога и побоища на Димитър Желязков-Митьо Очите. Екип от спецпрокурори и следователи търсят доказателства по тази линия, откакто спипаха Бенчев дружно с Очите в хотел " Рамада " в Истанбул.

Двамата се познавали от много време, само че връзките им се затоплили откакто Очите излязъл от пандиза през 2012 година

Зам. основният прокурор Иван Гешев заяви, че в неделя са престърсени дома и компаниите на Бенчев.

Авария.

" Монитор ":

Поморие два дни без вода

Туристи и хотелиери останаха на изсъхнало, без капка вода в разгара на сезона. Чешмите в целия курорт пресъхнаха рано сутринта в събота и два дни локални и посетители са в тотална нервност. Причината е тежка повреда по основния тръбопровод, който доставя курорта. Втори ден спешни екипи на " ВиК " Бургас работят непрекъснато за премахване на повредата, само че без никакъв резултат. Става въпрос за повреда и пробив на тръбата в региона на близкото село Лъка.

Безводието изнерви туристите и доста от тях избраха да стегнат багажа си и да избягат в различен курорт. Други, които са предплатили ваканцията си, упорстват да получат солидно обезщетение.

Протест.

" Дума ":

Премахнаха втория палатков лагер пред Народното събрание

Представители на Национално показаните организации на и за хората с увреждания през вчерашния ден отстраниха своята палатка през Народното събрание. Дали ще върнем палатката зависи от идните във вторник диалози с премиера. " Ако решенията за съответно подкрепяне не са в интерес на всички хора с увреждания, а единствено за избрана група, ще възстановим митинга ", разяснява за ДУМА председателката на Асоциацията на родителите на деца с епилепсия Веска Събева.

ДУМА напомня, че преди към 10 дни от Национално показаните организации на и за хората с увреждания разпънаха своя палатка в градинката пред Народното събрание с настояването за обективна промяна в интерес на всички хора с увреждания. На метри от тях бе палатката на родителите на деца с увреждания, разпъната от началото на юни, които упорстват за обособен закон за персоналната помощ, който обаче касае към 88 хиляди души с тежки увреждания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР