Mitsubishi Motors Corporation (MMC) обяви, че по време на тазгодишното си

...
Mitsubishi Motors Corporation (MMC) обяви, че по време на
тазгодишното си
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Mitsubishi с две световни премиери

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) разгласи, че по време на тазгодишното си присъединяване на международното ревю в Женева ще се състоят международните министър председатели на два автомобила на марката, а новата версия на пикапа L200 ще бъде демонстрирана за първи път в Европа.

Световните министър председатели на щанда на Mitsubishi на женевското ревю ще бъдат ENGELBERG TOURER и версията 2020 година на Outlander Sport, но марката ще показа също по този начин и новата си домашна система DENDO DRIVE HOUSE (DDH), която включва слънчева апаратура, двупосочна Vehicle-to-Home (V2H) зарядна система и батерийна система.

За момента, от Mitsubishi не коментират подробности за ENGELBERG TOURER и новата версия на Outlander Sport, само че разясняват, че европейската версия на новия L200 ще се отличава с мощен дизайн, система за задвижване на четирите колела, нови системи за дейна сигурност и повишен комфорт и функционалност. Задвижването на пикапа е поверено на нов 2.2-литров турбодизелов мотор, смесен с шестстепенна ръчна или автоматична предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР