Митническите служители от Териториална дирекция „ Южна морска“ задържаха недекларирани

...
Митническите служители от Териториална дирекция „ Южна морска“ задържаха недекларирани
Коментари Харесай

Митничари спипаха контрабандни стоки за над 150 бона на МП Капитан Андреево

Митническите чиновници от Териториална дирекция „ Южна морска “ задържаха недекларирани 454 кг тютюн за наргиле и артикули с логото на предпазени търговски марки при инспекция на товарен автомобил. Това оповестиха от Агенция "Митници ".

На 04.05.2020 година на Министерство на правосъдието Капитан Андреево идва камион с турска регистрация, пътуващ от Турция за Германия. Шофьорът, турски жител, е показал постоянни документи за транспортирания товар- детайли от желязо и алуминий, авточасти и пластмасови произведения.

Митничари спипаха близо 500 000 контрабандни медицински маски

По метода „ разбор на риска “ камионът е селектиран за щателна митническа инспекция, при която са открити недекларирани 454 кг тютюн за наргиле с надпис „ Jibiar “ без акцизен бандерол.



Открити са още и 1710 текстилни произведения, по-голяма част от които тениски, къси панталони, блузи и 182 чанти и портмонета с логото на Givenchy, Tommy Hilfiger, Boss, Balenciada, Nike, Moncler, Louis Vuitton.



(Снимки:Агенция "Митници ")

Стоките на стойност 156 722 лв. са арестувани. По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура Хасково.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР