Митническите инспектори от ТД Митница Русе установиха над 46 000

...
Митническите инспектори от ТД Митница Русе установиха над 46 000
Коментари Харесай

Откриха над 46 000 къса цигари в двоен под и в тонколони на "Митница Русе"

Митническите инспектори от Търговско дружество Митница Русе откриха над 46 000 къса с български акцизен бандерол в пътнически микробус с българска регистрация.

На 15 март, в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Русе, е спрян за инспекция пътнически микробус с лидер с българско поданство, пътуващ за Германия. Митническите чиновници насочили автомобила за сканиране с мобилна рентгенова система, при което е маркирана зона с необикновена компактност, оповестяват от Агенция " Митници ".

При митническата инспекция е открито в допълнение построен двоен под - тайник, като в него и в две тонколони са открити общо 46 400 къса цигари с български акцизен бандерол от известни марки.

За акцизните артикули лидерът не е показал документи според условията на Закона за акцизите и данъчните хранилища, заради което тютюневите произведения са конфискувани.

За нарушаването на ЗАДС и за открития и употребен тайник са формирани два акта за определяне на административно нарушаване на лидера на пътническия микробус.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР