Митничари откриха големи количества маркови“ стоки, сексуални стимуланти и цигари

...
Митничари откриха големи количества маркови“ стоки, сексуални стимуланти и цигари
Коментари Харесай

Откриха фалшиви маркови стоки и сексуални стимуланти в автобуси с пътници

Митничари откриха огромни количества „ маркови “ артикули, полови стимуланти и цигари при обособени митнически инспекции на шест рейса с пасажери в региона на " Дунав мост " -Русе, оповестиха от Агенция " Митници ".

Иззети са 1326 „ маркови “ парфюма, 822 дрехи, 460 маратонки и спортни обувки с обозначения на международни марки, 1625 опаковки полови стимуланти, както и 7000 къса - 350 кутии цигари без български акцизен бандерол.

Автобусите с непозната регистрация са превозвали пасажери от Турция за Румъния през България. В региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " са селектирани за щателни митнически инспекции при излизане от страната през последните дни.

На 16 септември митническите чиновници откриват в багаж на девет пасажери в три обособени рейса за Румъния разнообразни търговски количества от 564 парфюма, 697 текстилни произведения и 250 чифта маратонки и спортни обувки с обозначения на международни марки. За стоките не са показани документи за закупуването им или за въвеждането им на територията на България и Европейски Съюз.

При друга инспекция на рейс на 12 септември, в багажа на румънска гражданка са открити 142 парфюма, както и 125 блузи и спортни комплекти със знаци и изображения на предпазени търговски марки.

Друга румънска гражданка е пренасяла в същия рейс 210 чифта „ маркови “ спортни обувки. И двете пътнички са декларирали, че стоките са за персонална приложимост и за фамилиите им.

На 9 септември, при инспекция на различен рейс за Румъния, митническите инспектори откриват в персонален багаж на пасажер, турски жител, 1415 сашета и 210 флакона разнообразни препарати за полова мощност.

При една от инспекциите на 8 септември митническите чиновници откриват в персоналния багаж на двамата водачи на рейс за Румъния, турски жители, 7000 къса - 350 кутии цигари без акцизен бандерол, както и 370 „ маркови “ парфюма. Други 250 парфюма са открити в багаж на пасажер.

Стоките са конфискувани и по случаите са формирани актове за откритите административни нарушавания.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР