Митинг в подкрепа на четиримата, задържани в Турция граничариНа 16

...
Митинг в подкрепа на четиримата, задържани в Турция граничариНа 16
Коментари Харесай

Митинг в подкрепа на четиримата, задържани в Турция граничари

Митинг в поддръжка на четиримата, арестувани в Турция граничари
На 16 октомври в Бургас ще се организира протест в поддръжка на четиримата граничари: Михаил Цонков, Николай Петков, Николай Костов и Живко Петков.

В същия ден Районен съд – Бургас ще заседава по осъществяване на правосъдна поръчка от I-ви Тежък углавен съд – гр. Къркларели, Република Турция, по отношение на българските жители Михаил Ц., Николай К., Живко П. и Николай П., сочи известие от съда.

Четиримата са привлечени като обвинени от турските правосъдни управляващи за съучастничество в закононарушение за причиняване на гибел заради немарливост, причиняване на леко пострадване и увреждане на имущество, съгласно настоящото законодателство в Република Турция.

Молбата на непознатия съд е да се призоват лицата, да бъдат осведомени с обвиняването, да им се даде право на отбрана, както и да бъдат разпитани по изложените в правосъдната поръчка условия.

От съда напомнят още, че на 16.07.2018 година, Районен съд – Бургас организира първо съвещание по осъществяването на правосъдната поръчка. Делото бе отсрочено, на съображение член 6 от Европейската спогодба за правата на индивида, с цел да се срещнат обвинените лица с обвиняването и имат опция да изградят защитни тези. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР