Митичният крими герой Красимир Каменов-Къро е ликвидиран по идентичен начин

...
Митичният крими герой Красимир Каменов-Къро е ликвидиран по идентичен начин
Коментари Харесай

Топ ченгета - убийците на Къро са ясни!

Митичният крими воин Красимир Каменов-Къро е премахнат по еднакъв метод с предприемача Анжело Димов, който бе разстрелян дружно с жена си Незабравка (Нанси) Димова през февруари 2018 година също в Кейптаун, ЮАР. В това са безапелационни осведомени с следствието, представени от „ Телеграф “.

В момента в ЮАР е командирован български проверяващ служител на реда, който събира информация от локалните управляващи и ще помогне за изясняване на събитията там към ликвидирането на българина. Най-вече връзката с България и какви биха могли да бъдат възможните претекстове за покушението.
-->
Криминалисти са на мнение, че почеркът на покушението е съветски. Оперативни данни водят директните причинители към лица от някогашните руски републики.

Подобен почерк е употребен и против Анджело Димов, когато група маскирани наемници нахлува в дома му и избива всичко живо до крайник. И в двата случая съседите не чуват и не виждат нищо.

Действа се професионално, нападателите употребяват заглушители. Изпълняват мократа поръчка и се отдръпват бързо. След това следите им се губят.

При случая с Къро има навлизане с автомобил в прилежащ двор, само че този подробност към момента се обяснява от следствието в Кейптаун. Любопитна детайлност е, че при обиските в дома на Димов преди 5 години бе открито добре направено копие менте на персоналната карта на Красимир Каменов – Къро.

Още тогава се заприказва, че двамата имат връзка, само че тя по този начин и не бе изучена до дъно. Според едно от интервютата на локалния проверяващ публицист Арон Хаймън връзката сред двамата българи е търговията с опиати.

Почеркът на стрелците от някогашната Съюз на съветските социалистически републики се прокрадва и от сръбската връзка по случая от преди 5 години. Ден преди разстрела на Димови пък в Йоханесбург бе тежко ранен един от босовете на сръбската мафия в ЮАР Иван Джорджевич - Жуча. Тогава също медиите писаха, че има връзка сред стрелбите, а в основата на спора е огромна пратка кокаин.

Екзекуцията става едвам два месеца откакто прокуратурата повдигна обвинявания на Каменов и го разгласи за интернационално търсене. Той беше упрекнат задочно в обезпечение на убийството на някогашния началник на престъпната полиция Любомир Иванов-Любо Полицая в „ Лозенец “ през март 2022 година

Говори се, че в последно време Къро бил податлив да свидетелства и това евентуално е довело до разстрела му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР