Мистерията около картите Таро вълнува хората от векове.Никой не може

...
Мистерията около картите Таро вълнува хората от векове.Никой не може
Коментари Харесай

Картите Таро вещаят бъдещето с точност

Мистерията към картите Таро вълнува хората от епохи.

Никой не може да каже с безспорна акуратност по кое време са се появили картите Таро.

Според някои източници това се е случило в 1329 г.сл.Хр. в Германия. Според други – през 1442 година в Италия. Трети пък не пропущат да посочат, че самият Нострадамус е употребил картите Таро, с цел да гадае бъдещето, най-много, обвързвано с политиката, и да прави своите фамозни прогнози.

Едно нещо обаче не може да се отхвърли – че гаданията, направени с карти Таро, са доста точни и постоянно се сбъдват.

Дали всеки може да си врачува с тях? Защо не! Трябва единствено да научите какво тъкмо значат знаците на всяка карта и по какъв начин да ги тълкувате.

Таро
Таро

Всяко тесте се състои от 22 плюс 56 карти, или така наречен огромни и дребни аркани. Те са подчинени на четирите съществени детайла в природата – Вода, Въздух, Огън и Земя. На всяка карта има друго изображение. Когато гадаете с тях, би трябвало да ги тълкувате всяка поотделно и всяка, съотнесена към останалите карти.

Специалистите споделят, че индивидът, който врачува с Таро, предава част от своята сила на картите.

Затова, когато се „ гледа “ на някого, гадателят му дава да разцепи тестето и след това ги подрежда пред него. За да не се разконцентрира силата на картите обаче, не трябва да се разрешава те да стоят дълго време в непознати ръце. Вярва се даже, че е най-добре Таро да бъдат затворени в кутия или обгърнати в кадифе, с цел да не попаднат в неправилния човек.

Единствената карта, която няма собствен номер, е нулата – това е Шутът.

Други известни и разпознаваеми от множеството хора огромни аркани са: Императрицата, Императорът, Колесницата, Дяволът, Смъртта и Колелото на ориста.

Таро
Таро

Картата на Императрицата значи жена, плодовитост и деяние. Тази на Императора сочи за непоклатимост и власт.  Колесницата вещае триумфи и победи. Колелото на ориста символизира кръговратът, а картата на Дявола – ловкост и изменничество.

За да можете да гадаете с карти Таро би трябвало да изучите съвършено какво значат знаците на всички карти и да знаете по какъв начин да ги тълкувате. Освен това, би трябвало да вярвате в силата им.

фотоси: Pixabay

Инфо: https://www.ilady.bg/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР