Мистерията около изчезването на Елена, Кристиян и Сияна в Истанбул

...
Мистерията около изчезването на Елена, Кристиян и Сияна в Истанбул
Коментари Харесай

Мистерията се заплита: 3 дни преди изчезването на Елена и децата ѝ, камерите в хотела в Истанбул спират да работят

Мистерията към изгубването на Елена, Кристиян и Сияна в Истанбул се заплита. Камерите в хотела, където фамилията е било отседнало, не могат да бъдат тествани, тъй като са спрели да работят три дни преди изпаряването им.

На 48-мия час от изгубването на дамата и децата й турските управляващи съобщили на бащата, че не са прегледали и записите от магазини и заведения за хранене в региона, с цел да видят накъде е тръгнала, написа 24 часа. 

" Дадоха ми едно листче, на което посредством преводач установихме, че написа: " Станислав Станев е подал сигнал, че фамилията му е изчезнало на 27-и август. Напуснали са хотела и ги няма. Ще ги търсям посредством следене на телефони, местоположения тъй наречените ". Нищо не търсят. Седят и чакат да се появят. Това е подигравка. Няма данни да е минала нито границата на Беларус, нито тази на България. Може да е някъде в Турция. ", твърди мъжът й. 

Станев споделя, че всички медии са го цитирали неверно по отношение на времето, в което тя е изчезнала:

" Написах 19,30 GMT, само че никой не обърна внимание на това " GMT " (Greenwich Mean Time), което значи 22,30 ч. Дори не направиха бърза инспекция, с която да открият разликата в часовото време в обособени страни. "

Защо Елена е излязла от хотела?

" Малкият плачеше и не можеше да заспи, тя ми сподели, че ще слязат до долу на чист въздух, до момента в който аз заспя и той се успокои - изяснява бащата. - Щяха да постоят пред хотела за малко време и да се качат. Хората избързаха да ме обвинят, че надали не сме се скарали, имало е скандал, побой и тя е хукнала да бяга. Няма нищо такова. Искам да кажа, че в този миг тези нападки към мен са изцяло непотребни. Не поисквам на никого да е на мое място. Обичам фамилията си повече от всичко. Не бих протегнал ръка на никого от тях. Не съм го правил. Нека мненията спрат. Разбирам, че всеки мисли първосигнално, поради последните случаи с дами, които са били жертви на домашно принуждение. Аз самият ще си кажа: " Ето, тя е избягала от него, тъй като той я е тормозил ", само че повярвайте ми няма нищо такова. Искам да са живи и здрави и още веднъж да бъдем дружно. Само това. Нека управляващите си свършат работата, а не да бездействат. "

В момента Елена има документи за идентичност в себе си.

" Когато напусна хотела, те бяха в нея, както и паспортите на децата. Носеше ги в една дребна алена чантичка. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР