Мистериозни убийства с арбалет в Германия. Властите търсят убиеца.Полицията разследва

...
Мистериозни убийства с арбалет в Германия. Властите търсят убиеца.Полицията разследва
Коментари Харесай

Пет трупа в Германия – мъж и четири жени, убити с арбалет!

Мистериозни убийства с арбалет в Германия. Властите търсят килъра.

Полицията проверява убийството на трима души, откакто телата им са били открити в хотелска стая тази събота в баварския град Пасау покрай границата с Австрия, оповестяват локални медии. Жертвите са 53-годишен мъж и две дами - на 30 и 33-годишна възраст, написа trafficnews.bg.

``
реклама

В понеделник в жилището на една от убитите дами по-късно са открити и още две женски тела. Жилището се намира на 650 км от Пасау - в град Витинген. Апартаментът бил претърсен след сигнал от съседи, които уведомили полицията, че пощенската кутия на собственичката е претъпкана, а от жилището се носи странна миризма.

Полицията към момента не е обявила публично дали има връзка сред двата случая.

Всички жертви са немски жители и са били убити с арбалет. Не е ясно какво тъкмо се е случило, нито пък какви са взаимоотношенията сред жертвите. Очаква се през днешния ден да бъде направена аутопсия на телата.

Два арбалета са открити в хотелската стая, а трети – в чанта на убитите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР