Мистериозни белези се виждаха на една от ръцете на бившия

...
Мистериозни белези се виждаха на една от ръцете на бившия
Коментари Харесай

Какви са мистериозните червени петна по ръката на Тръмп?

Мистериозни белези се виждаха на една от ръцете на някогашния президент Доналд Тръмп в сряда, когато той напусна резиденцията си в Ню Йорк, с цел да участва на непосредствен развой.

Множество фотоси демонстрират Тръмп да маха на пресата, до момента в който напуща Trump Tower в сряда сутринта с дребни червени точки. Не е ясно каква може да е повода за странните петна. Говорител на предизборната акция на някогашния президент не отговори незабавно на запитването на Business Insider за коментар.

Във вторник вечерта Тръмп не изглеждаше с точки на ръката си въз основа на фотоси от предизборната му спирка в Аткинсън, Ню Хемпшир.

По-късно в сряда американският областен арбитър Люис Каплан укори Тръмп за държанието му по време на втория развой против колумниста Е. Джийн Карол. Процесът е поради изявленията на някогашния президент по отношение на изказванието на Карол, че я е изнасилил в повсеместен магазин в Манхатън през 90-те години. Предишен развой към този момент откри Тръмп за виновен за клеветата на Карол, само че този п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР