Мистериозна смърт на 11-годишно дете разбуни духовете във Фейсбук.Малкият Дамян

...
Мистериозна смърт на 11-годишно дете разбуни духовете във Фейсбук.Малкият Дамян
Коментари Харесай

11-годишно момче умира след побой от родители на друго дете?

Мистериозна гибел на 11-годишно дете разбуни духовете във Facebook.

Малкият Дамян умира след побой от родители на друго дете в с. Червенци, се твърди в изявленията. Той е бил възпитаник в учебно заведение „ Св. Иван Рилски “ в селото.

За бруталната история споделя Силвия Иванова във Facebook.

Според дамата цялата обстановка се развила за минути. Станало сдърпване сред две деца пред самото учебно заведение. След него бащата на едното дете погва и блъска с кола 11-годишното момче, след което го пребива. В побоя се намесва и майката.

Ситуацията се развива на метри от учебното заведение, само че никой не се намесва да предотврати побоя.

Според Иванова точно той е повода Дамян да почине три дни по- късно.

 

Прилагаме цялостната история оповестена от Силвия Иванова във Facebook:

С огорчение ви оповестявам, че през днешния ден погребахме единадесет годишния Дамян. Пиша Ви Във връзка с това по какъв начин и от какво е умрял, като родител на две деца, аз апелирам да се обърне внимание по въпроса и тези ПСЕВДО РОДИДЕТЛИ да си получат заслуженото.

Касае се за единадесет годишно момче от варненското село Брестак, на име Дамян Асенов.

По време на междучасие в учебното заведение Св. Иван Рилски в с. Червенци третокласник с колело минава през кракът на Дамян, и той саморазправяйки се блъснал лидера на колелото.

Колоездачът обаче имал рана от интервенция навръх удареното от Дамян място, и взема решение да каже на татко си.

Бащата идва, вижда Дамян и го подгонва с колата си. Блъска го и откакто той пада на земята, бащата стартира да го рита и бие счупвайки му лявата ръка и обезобразявайки съвсем изцяло лицето му от пердах. Но това не е всичко, идва и майката на по дребното дете, бащата държейки Дамян майката също раздала правораздаване налагайки го с тупаници. Дамян отива на спирката да си чака автобуса, през което време учителката звъннала на майка му, с цел да и каже по какъв начин мъж гони детето и с кола, само че кавга от страна на учителката, шеф или даже защитата на учебното заведение не е имало. Също по този начин никаква реакция не е имало и от страна на водача на образователния рейс. Дамян се качил и си слязъл от транспортното средство, без даже един коментар за положението в което се намирал. Заради тежките си пострадвания немогъл да се прибере до у дома и виждайки прочут с кон и каруца го помолил да го закара. Когато се прибрал, майка му го завела във Варна, в незабавното поделение на окръжна болница, където той изпада в кома и три дни по късно умира.

Никъде в записките за причина на гибелта, от лекаря, не се споделя, че той БУКВАЛНО Е ПРЕБИТ ДО СМЪРТ.

Не се упоменава изобщо че е обичай. Има доста деца очевидци на цялата история, родители които съчувстват на околните на Дамян желаят да отпишат децата си от това учебно заведение, с цел да се опитат да вдигнат най-малко малко протест, да има малко правораздаване.

Родителите на Дамян са в ШОК. Тази дума даже и малко не разказва положението в което се намира майка му. Майка която праща детето си на учебно заведение както милиони от нас, само че нейното се връща пребито до гибел. Майка която погреба единадесет годишния си наследник, поради един ПСЕВДО БАЩА.

Молим Ви за помощ, с цел да бъде направено правораздаване за дребния Дамян.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР