Мистериозен бизнесмен заби русото изкушение Венета Харизанова. Богаташът глези изгората

...
Мистериозен бизнесмен заби русото изкушение Венета Харизанова. Богаташът глези изгората
Коментари Харесай

Венета Харизанова заби мистериозен бизнесмен

Мистериозен предприемач заби русото прелъщение Венета Харизанова. Богаташът глези изгората си, като я води по целия свят. В момента те са в Доминикана на остров Саона в Карибския басейн.

Венета и мистериозният нов мъж тънат в невъобразим по нашите ширини разкош. Те имат човек, който е на тяхно разположение непрекъснато. Хотелът, в който са отседнали, е 5-звезден.

Венета обожава Доминиканската република. Преди две години тя за пръв път стъпи в страната в Карибския басейн. Красотата и кристално чистото море пленяват сексбомбата и тя се зарича, че още веднъж ще се завърне. Този път за по-дълго време.

Харизанова ще изкара съвсем месец на екзотичната дестинация. Парите не са проблем. Половинката на топмоделката е мастит предприемач и гледа да угажда по всевъзможен метод на своята възлюбена.

Въпреки че връзката им не е неотдавна, Венета не разгласява по какъв начин наподобява новият й. От фотосите на плажа тя се пуска сама, само че е ясно, че приятелят й е зад обектива и я снима в най-различни пози.

На един от фотосите Венета е облечена в секси червен цялостен бански, вид Памела Андерсън. Е, не е толкоз талантлива колкото американката, само че отново си я бива, и то доста.

Венета и новият й са запалени пътешественици. Пленилият сърцето на русокоската може да си разреши да работи от разстояние. Затова съвсем на всички места съпровожда дългокраката хубавица.

Само за година някогашната тв звезда посети Макао, Сингапур и още няколко екзотични дестинации. От пътувания Харизанова съвсем не се прибира в България.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР