Мистериозен бизнесмен заби русото изкушение Венета Харизанова. Богаташът глези изгората

Мистериозен бизнесмен заби русото изкушение Венета Харизанова. Богаташът глези изгората ...

Венета Харизанова заби мистериозен бизнесмен.Мистериозен бизнесмен заби русото изкушение Венета Харизанова. Богаташът глези изгората си, като я води по целия свят. В момента те са в Доминикана на остров Саона в Карибския басейн.

Венета и мистериозният нов мъж тънат в невиждан по нашите ширини лукс. Те имат човек, който е на тяхно разположение денонощно. Хотелът, в който са отседнали, е 5-звезден.

Венета обожава Доминиканската република. Преди две години тя за пръв път стъпи в страната в Карибския басейн. Красотата и кристално чистото море пленяват сексбомбата и тя се зарича, че отново ще се завърне. Този път за по-дълго време.

Харизанова ще изкара почти месец на екзотичната дестинация. Парите не са проблем. Половинката на топмоделката е мастит бизнесмен и гледа да угажда по всякакъв начин на своята изгора.

Въпреки че връзката им не е отскоро, Венета не публикува как изглежда новият й. От снимките на плажа тя се пуска сама, но е ясно, че приятелят й е зад обектива и я снима в най-различни пози.

На един от фотосите Венета е облечена в секси червен цял бански, тип Памела Андерсън. Е, не е толкова надарена колкото американката, но пак си я бива, и то много.

Венета и новият й са запалени пътешественици. Пленилият сърцето на блондинката може да си позволи да работи от разстояние. Затова почти навсякъде придружава дългокраката красавица.

Само за година бившата тв звезда посети Макао, Сингапур и още няколко екзотични дестинации. От пътувания Харизанова почти не се прибира в България.

Източник: blife.bg