Мисля, че за никого не е тайна, че такъв елемент

...
Мисля, че за никого не е тайна, че такъв елемент
Коментари Харесай

Какви блузи трябва да бъдат в гардероба през 2022 година. Елегантността, нежността и оригиналността станаха мотото на този сезон.

Мисля, че за никого не е загадка, че подобен детайл от дрешника като блуза е главен съставен елемент. Вече написах публикация на тематика копринени блузи, които доста обичам безумно. Можете елементарно да превърнете бизнес жанр във вечерно облекло, като измененията единствено един подробност от роклята, блуза.

И по този начин, с какво ще не зарадват дизайнерите през този сезон?

Волани

Един от обичаните ми стилове блузи: асиметрична кройка, с голо рамо. Какво може да бъде по-нежно и привлекателно? Разбира се, в случай че тази блуза се добавя с кормила. Може да се носи с дънкови панталони и поли. И като цяло, този сезон кормила, ще участват в доста модели блузи: на ръкавите, в горната част на блузата.

Не знам, само че за мен тези кормила са знак на нещо нежно, привлекателно и примамливо.

Ръкави

Именно върху ръкавите ще се акцентира в този сезон: дизайнерите са се постарали и са обърнали оптимално внимание на този аспект.

Ръкавът, този сезон се трансформира освен във функционален детайл на блузата, само че и в декоративна част. Съкратени, расклешени ръкави с връзки или копчета. Воланите няма да са основата на ръкава, а от лакътя или предмишницата. Особено си коства да се подчертаят моделите с плисирани ръкави.

Блуза на точки

Наистина обичам този принт освен на блузи, само че и на рокли. Женствена, нежна и с усет. Специален акцент е, че блузата може да бъде транспарантна.

Панделка

Лентата могат да бъдат направени освен под формата на панделка, само че и под формата на вратовръзка. Завържете го по ваш усет, покажете своята характерност.

Стойка-яка

Бизнес жанр ще бъде декориран със стойки-яки. Може да се комбинира съвършено с костюм.

Бизнес жанр

Очарованието, изтънчеността и краткостта ще вървят ръка за ръка, самоуверено разреждайки бизнес, публични панталони и яке. Такава, бих споделил, женственост в офиса и при договарянията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР