Мисля, че управлението си функционира доста прилично. и си имат

...
Мисля, че управлението си функционира доста прилично. и си имат
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Келепирът се оказа по-важна ценност от евроатлантизма

Мисля, че ръководството си действа много обичайно. и си имат задоволително власт и сега. Случилото се с Шенген не оказва помощ на ръководството ни, значимото обаче е, че всички заеха позицията, че не сме страна втора употреба. Това съобщи общественият антрополог Харалан Александров в ефира на Нова телевизия.

Мирослав Севлиевски, някогашен енергиен министър, счита, че няма ли „ Продължаваме Промяната ”, ръководството наподобява законно.

Политологът Петър Чолаков разяснява: „ Според мен тази игра с като вицепремиер и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г като министър председател може да я приказваме и назад, и в други разновидности. Пускането на Пеевски напред цели да унижи „ Продължаваме Промяната ”. По отношение на Шенген – въздушният Шенген отново е по-добро от нищо. Евроатлантизмът е значима полезност, само че келепирът се оказа по-важната полезност. ”

„ Ако Пеевски и Борисов имаха толкоз мощ, която да ги удовлетворява, нямаше да имат такова демонстративно държание. Лидерското държание демонстрира известни дефицити ”, съобщи от своя страна журналистът Асен Григоров.

Севлиевски акцентира: „ Вече имаме политически артикул на тази коалиция – Бюджет 2024. Шенген, еврозоната и другите геополитически задания пред България не са обвързване единствено на ръководещите партии, а на всички. направиха доста България да стане член на НАТО и Европейски Съюз. Евроатлантици през днешния ден са единствено тези, които считат, че Путин е агресор, че огромните страни не би трябвало да атакуват дребните. ”

„ Всеки популист, в тази ситуация австрийците, може да си разреши да ни подритва. В рецесия е концепцията за унитарен Европейски съюз ”, съобщи Александров.

Чолаков е уверен, че сме покрили всички условията за Шенген. „ Трябва да се опитваме да бъдем реалисти, няма по какъв начин да удряме с пестник по масата и да слагаме условия на австрийците. ”

 „ Трябва да се напомни на Австрия, че може да си ограничи границите си, не да ни задържат за Шенген. Ако е толкоз зле Шенгенското пространство, да вземат да го изоставен самите те. Въздушен Шенген си е Шенген ”, акцентира още Григоров.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР