Мисля, че ще видим Васил Божков с белезници у нас,

...
Мисля, че ще видим Васил Божков с белезници у нас,
Коментари Харесай

Първите реакции на новината за акциите на Левски

Мисля, че ще забележим Васил Божков с белезници у нас, и това ще се случи през това ръководство. ОАЕ са по-благосклонни за връщане, когато има закани за убийства. Мисля, че прокуратурата малко се забави, тъй като сигналът против него от братя Найденови е подаден на 4 декември ", изрази мнението си пред Нова телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов във връзка новината, че акциите на ФК Левски ще бъдат трансферирани от Васил Божков на премиера Бойко Борисов.

"Не знам дали това е подарък или камък, който да те завлече на дъното ", сподели още той във връзка новината.

Пред Българска национална телевизия тематиката беше коментирана от политолога проф. Антоанета Христова и режисьора Нидал Алгафари.

Това си е жива проба провокация, забавно е по какъв начин ще бъде отиграна. Премиерът ще бъде подложен в изискванията да откри заслужен отговор, сподели Христова.

Интересна е тази задявка, която Божков прави с министър-председателя. Това пък е мнението на Нидал Алгафари, който се пошегува, че акциите на ЦСКА в този момент би трябвало да бъдат дадени на президента Румен Радев.

Антоанета Христова разяснява, че въпросът ще остане на полето на провокацията, тъй като рецесията е сложила напълно други цели за промени, които би трябвало да се случат.

Алгафари добави, че най-големите корупционни кавги занапред ще се развиват по оста „ Васил Божков “ и властта.

Тити Папазов пък разгласи пред няколко малките екрани: "Моята позиция не се е трансформирала. Изразих подготвеност пред Васил Божков акциите да ми бъдат трансферирани с една-единствена цел - да се опитам с цялата "синя " общественост да създадем най-хубавото за "Левски ", когато беше в тежък миг. Моето мнение е, че "Левски " по никакъв метод не би трябвало да бъде политизиран и за това съм малко сюрпризиран ", съобщи Папазов пред бТВ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР