Мисля, че се реагира светкавично на ситуацията с бедстващите българи

...
Мисля, че се реагира светкавично на ситуацията с бедстващите българи
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Зимният сезон върви изключително успешно

Мисля, че се реагира стремително на обстановката с бедстващите българи на летището в Тимишоара. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила.

Тя предложи да се заобикалят туроператори, чиито имена светят в алено в Националния туристически указател.

Предвиждаме, в случай че някой туроператор усили своя предел на застраховката, да създадем незабавно инспекция и да минимизираме оповестяването на банкрути по празниците, което води до доста неприятни обстановки. Опитваме се оптимално да подобрим софтуера, обвързван с регистъра и когато видим съмнителни дейности, да сезираме съответните органи, съобщи Ангелкова.

Тя разгласи, че зимният сезон върви извънредно сполучливо.

За декември имаме над 15% растеж и то спрямо рекордния сезон 2016/2017 година У нас са пристигнали съвсем 460 000 задгранични туристи. Очакваме за зимния сезон да имаме 10% растеж, което ще бъде доста огромен триумф, като се има поради рекордния миналогодишен сезон, съобщи министърът.

Много значимо развиването на зимния туризъм е построяването на втори въжен превоз за Банско. Но това не би трябвало да се случва единствено в Банско, а и в Пампорово, Витоша, дребните курорти в Стара планина, акцентира Ангелкова.

По думите й първите летни туристи у нас идват през май. Тази година се чака 7% растеж. Почти всички петзвездни хотели по Черноморието ни към този момент са напълно резервирани, сподели още Николина Ангелкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР